Miten Lomarengas markkinoi

Hakukoneet ja Facebook

Lomarengas markkinoi lomakohteitaan pääosin netissä panostaen hakukoneoptimointiin ja hakusanamainontaan eri kielillä. Käytettäviä medioita ovat mm. Google, Facebook ja Yandex. Mainonta ohjaa asiakkaat Lomarenkaan nettiin.

Kumppanuusverkosto ja jälleenmyyjät

Kumppaneitten suorittama tulospohjainen myyntityö on myös tärkeässä asemassa. Lomarenkaan tarjontaa esitteleviä affiliate-kumppaneiden ylläpitämiä sivustoja on toistasataa, Suomessa ja Venäjällä.

Lomarenkaalla on useita kymmeniä ulkomaisia jälleenmyyjiä, lähinnä suuria matkanjärjestäjiä ja matkatoimistoja. Nämä täyden palvelun toimistot edustavat Lomarengasta omilla alueillaan ja toimivat Lomarenkaan lomakohteiden aktiivisina myyjinä.


Positiivisen mielikuvan ja tunnettuuden kasvattaminen

Imago- ja brandimainonnassa käytetään TV- ja ulkomainontaa sekä printtimediaa. Asiakkaisiin pidetään yhtyttä uutiskirjeillä ja Facebook-tarjouksilla.

Lomarengas MEKin strategisena partnerina

Ulkomaan markkinoinnissa Lomarengas on Visit Finlandin eli MEKin strateginen partneri, jonka kanssa yhdessä toteutetaan isoja Keski-Eurooppaan ja Venäjälle suuntautuvia kampanjoita.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä tai täytä TIEDOT LOMAKOHTEESTA-lomake TÄÄLLÄ. Asiantuntijamme on sen jälkeen yhteydessä Sinuun ja yhdessä voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö Lomarenkaan kanssa. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!

Lomarengas Oy
0306 502 502
myynti@lomarengas.fi