Lomarengas-logo.jpg

Metsähallitus myi Villi Pohjola® tavaramerkin ja eräkämppien välitysliiketoiminnan Lomarenkaalle syksyllä 2012. Tämä toiminta käsittää n. 100 Metsähallituksen omistukseen edelleen jäävää eräkämppää ja noin 250 yksityisten omistamaa vuokramökkiä, jotka esitellään tällä sivustolla.
Lomarengas ei siis ostanut kaupassa kiinteistöjä tai tontteja. Villi Pohjola tavaramerkki tuo mielenkiintoisen lisän Lomarenkaan tarjontaan. Eräkämpät poikkeavat melkoisesti perinteisistä lomamökeistä.

Liki 50 vuoden kokemus

Lomarengas on toteuttanut suomalaisia mökkilomaunelmia jo liki 50 vuotta. Suomen suurimpana ja kokeneimpana mökkivuokraajana haluamme palvella asiakkaitamme tarjoamalla ratkaisut kaikkiin vapaa-ajan tarpeisiin yhdestä osoitteesta. Palvelemme viikoittain yli 50 000 kävijää Suomen vilkkaimmassa mökkiportaalissa osoitteessa www.lomarengas.fi

Lähes 4000 kohdetta Suomessa

Meillä on lähes 4000 kohdetta ympäri Suomea. Yhteistä kaikille on hyvä laatu- ja varustetaso sekä ystävällinen ja palveleva isäntäväki. Valikoima on erittäin monipuolinen. Valittavanasi on ranta- ja hiihtomökkejä, huviloita ja huoneistoja.

 

Kannattavaa kasvua jo vuodesta 1967

Toimintamme ja taloutemme ovat vakavaraisella pohjalla. Lomarengas-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 22 miljoonaa euroa. Kotimaan myynnin osuus liikevaihdosta on noin 60 % ja ulkomaan myynnin osuus noin 40 % liikevaihdosta. Lomarenkaan omistavat pääosin matkailuyrittäjät. 

Lomarengas-konserni

Konserniimme kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy ja Ylläksen Matkailu Oy sekä omana liiketoimintayksikkönä Villi Pohjola. Ylläksen Matkailu Oy on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo. Konserni työllistää 35 henkilöä ja päätoimipaikka on Helsingissä.

Lomarengas rekisteriseloste.pdf

Valvova viranomainen

Kuluttajavirasto ja Kuluttaja-asiamies Puh. 071 8731901 fax 09 876 4398
www.kuluttajavirasto.fi