Soutajat.jpg

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin aikaan kämpälle voi mennä?
Kämpälle voi mennä tulopäivänä klo 16 alkaen ja se on käytettävissä lähtöpäivään klo 12 saakka. Poikkeukset tästä mainittu kämpän kohdekuvauksessa. (Lue myös varausehdot)

Millainen astiasto kämpillä on?
Kämpillä on perusastiasto: Paistinpannu, kattila sekä lautaset, ruokailuvälineet, lasit yms. kämpän henkilömäärän mukaisesti.

Onko kämpillä petivaatteita?
Kämpissä on henkilömäärän mukaisesti patja, peite ja tyyny. Asiakkaan on otettava omat liinavaatteet tai makuupussi mukaan.

Onko kämpillä polttopuita ja wc-paperia?
Polttopuut, kynttilät, tulitikut ja pesuaineet kuuluvat kämpän varustukseen, mutta kuluvana tavarana tulitikut on hyvä olla varalta mukana. Wc-paperi ei sisälly vuokrahintaan.

Millainen on kämppien jätehuolto?
Kämpillä on jäteastiat ja ohjeet eri jätteiden lajittelua varten.

Saako kämpille viedä lemmikkieläimiä?
Saa ellei kämpän kohdekuvauksessa ole toisin mainittu.
Muiden asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi lemmikit eivät saa oleskella vuoteissa ja pihapiiri on pidettävä siistinä jätöksistä.

Oppaassa lukee esim. kämpän Saukonniemi kohdalla: "8 + 7 hlö". Mitä se tarkoittaa?
Ensimmäinen luku tarkoittaa vuoteita jotka ovat "normaalivuoteen" tasalla. Jälkimmäinen luku tarkoittaa kerrossängyn yläpetejä, levitettävän sohvan levitettyä puolta jne.

Kuka siivoaa kämpän?
Asiakkaat huolehtivat itse siivouksesta ennen lähtöään kämpältä. Jätä kämppä siistiin kuntoon, jotta seuraavan asiakkaan loma voi alkaa miellyttävästi. Lisätietoja varausehdoissa.
HUOM. Kaikkia kämppiä ei huolleta joka asiakkaan jälkeen.
Mikäli kämpällä on räikeitä asumista haittaavia puutteita, tulee heti ottaa yhteys kämpän huoltajaan.

Mitä eräkämpälle kannattaa ottaa mukaan?
Hyvä peruspaketti on kaiken varalta: otsalamppu (taskulamppu, kynttilät), tulitikut, makuupussi, tyynynpäälliset, wc-paperia; kesällä lisäksi kylmälaukku ja sääskivoide.