Sopimus Lomarenkaan ja mökin omistajan välillä

 
Lomakohteen tarkastus
 
Ennen sopimuksen tekoa kaikki välitykseen tulevat lomakohteet tarkastetaan. Tarkastus vie aikaa 3-4 tuntia. Käynnin aikana Lomarenkaan edustaja kerää tarvittavat tiedot lomakohteesta, ottaa valokuvia, luokittelee kohteen, neuvottelee hintatasosta sekä antaa neuvoja käytännön asioista.
 Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja sen perusteella lomakohteen ennakkomyyntioikeus on Lomarenkaalla.

Varaustilanne on sopimuksen perusteella Lomarenkaalla
 
Omistajan on varmistettava aina ensin varaustilanne Lomarenkaasta ennen kuin hän vahvistaa varauksen omalle asiakkaalleen.
 
Omistajan on ilmoitettava aina kaikki omat varaukset Lomarenkaaseen, myös yhden yön varaukset.  Omistajan tulee ilmoittaa oma varaus myös esim. mökin remontin, maalausurakan tai muun kunnostuksen ajaksi. Omistajan oma varaus (asiakas tai oma käyttö) on pätevä vasta, kun varaus on tehty reaaliaikaiseen varausjärjestelmäämme.

Päällekkäisvarauksissa Lomarenkaan tekemä varaus on etusijalla. Samat säännöt koskevat myös omaa käyttöä. Varaustilanteen voi selvittää netissä käyttämällä Lomarenkaan omistajaliittymää (OMAliittymä) tai arkisin puhelimella.
 
Varaustilanteesta ilmoittaminen
 
Lomarengas ilmoittaa omistajalle varauksista ja peruutuksista kirjallisesti lähettämällä joko muuttuneen varaustilanneilmoituksen postitse viikoittain tai ilmoittamalla varauksesta/peruutuksesta sähköpostilla välittömästi. Viimehetken varaukset (tuloon alle 7 vrk) ilmoitetaan myös puhelimitse.
 
Mitä vuokrahintaan sisältyy
 
Varausehtojen mukaan vuokraan sisältyy lomakohteen vapaa käyttöoikeus sekä takka- ja saunapuut, ellei muuta ole mainittu. Rantamökeillä lisäksi soutuveneen käyttö, ellei muuta ole mainittu. Lomarengas lähettää asiakkaille varausvahvistuksen, ajo-ohjeet ja muut tarvittavat tiedot varauksen yhteydessä. 

Vuokrahinnan tilitys omistajalle
 
Lomarengas perii asiakkailta ennakolta koko varatun ajan vuokran, joka maksetaan lomakohteen omistajalle kahden viikon kuluttua loman alkamispäivästä.

Viikonloppuvaraukset
 
Viikonloppuvaraukset kestävät perjantaista klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 22.00. Osassa kohteita, esim. hiihtokeskuskohteissa viikonloppuvaraukset päättyvät jo klo 12.00. Viikkovaraukset alkavat tulopäivänä kello 16.00 ja päättyvät lähtöpäivänä kello 12.00. Asiakkaat tosin saattavat saapua myöhäänkin ilmoittamatta edes kellon aikaa.

Sopimuksen voimassaoloaika:
 
Sopimus on voimassa toistaiseksi 6 kk:n molemminpuolisella irtisanomisajalla. Lomakohteen pitää olla valmiina asiakkaita varten koko myyntiajan. Huolto on tehtävä tarpeeksi ajoissa ennen sesongin ensimmäisten vieraiden saapumista.
 
Sopimuksen irtisanominen on mahdollista 6 kk:n irtisanomisajan puitteissa. Omistaja sitoutuu huolehtimaan irtisanomisajalle tulevista varauksista normaalisti. 

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä tai täytä TIEDOT LOMAKOHTEESTA-lomake TÄÄLLÄ. Asiantuntijamme on sen jälkeen yhteydessä Sinuun ja yhdessä voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö Lomarenkaan kanssa. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.
 
Ota yhteyttä!

Lomarengas Oy
0306 502 502
myynti@lomarengas.fi