Keitä me olemme

Kokemusta riittää

Lomarengas on ollut mukana vuokrattavien lomamökkien markkinoinnissa liki 50 vuotta. Vuonna 1966 toimintansa aloittanut Lomarengas on Suomen kokenein mökkivuokraaja, joka välittää mökkejä joka tarpeeseen: yli 3400 mökin valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja huoneistoihin, luksushuviloista erähenkisiin asumuksiin.
Lomarenkaan kohteet ovat tunnettuja laadusta, hyvästä varustetasosta ja ystävällisestä isäntäväestä. Vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista www.lomarengas.fi, jossa vierailee 40 000 eri kävijää viikossa.


Lomarenkaan toimistot ja omistajat

Lomarenkaan neljä myyntiyksikköä toimivat Helsingissä, Nilsiässä, Sotkamossa ja Kuusamossa. Yksiköt on yhdistetty toisiinsa niin, että ne muodostavat yhden call center-puhelinjärjestelmän, joka palvelee asiakkaita arkisin 8.30 – 17.
Lomarenkaan suurin osakkeenomistajaryhmä ovat mökkien omistajat. Muita omistajia ovat Lomalaidun ry, yhtiön johto ja henkilöstö.

Asiakkaat

Kotimaisten asiakkaiden myynnin osuus on 60 % liikevaihdosta ja ulkomaisten asiakkaiden myynnin osuus 40 %. Kotimaiset asiakkaat ovat pääosin lapsiperheitä, jotka tulevat kaupungeista. Ulkomaiset asiakkaat tulevat pääosin Venäjältä, Saksasta, Sveitsistä ja muista Keski-Euroopan maista.

Lomarengas konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy sekä Ylläksen Matkailu Oy, joka on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2011 noin 22 000 000 euroa ja henkilöstön määrä 35.

Lomarenkaan missio ja visio

Lomarenkaan missio on luoda taloudellista arvoa mökin omistajille sekä tarjota asiakkailleen helppo ja luotettava matkailutuotteiden ostokanava.

Lomarenkaan visio on vahvistaa sen omaa asemaa Suomen merkittävimpänä vuokramökkien ja –huoneistojen markkinointi- ja jakelukanavana.

Lomarengas valmistautuu kasvattamaan toimintaansa kohti laajemman palvelun matkailuportaalia ja jatkaa kansainvälistymistä tarjoamalla Suomesta ulos kohdistuvaa lomamatkailua kansainvälisen kumppanuuden kautta.

Lomarenkaan tavoitteena on olla tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Kanta-asiakkaiden määrää halutaan kasvattaa ja nostaa Lomarenkaan yleinen tunnettuus Suomessa 70 prosenttiin.

 

Lomarenkaan arvot

Itsenäisyys: olemme taloudellisesti ja toiminnallisesti riippumaton ja vakavarainen yhteistyökumppani. Päätämme itsenäisesti omasta tulevaisuudestamme.

Vastuullisuus: olemme vastuullinen toimija, joka pitää huolta maineestaan.

Avoimuus: harjoitamme avointa tiedottamista ja vuorovaikutusta henkilökuntamme ja kaikkien sidosryhmien kanssa.

Luottamus: teemme mitä lupaamme.


Lomarenkaan liikeidea

Lomarenkaan liikeideana on tuottaa taloudellista arvoa palveluntuottajilleen. Tämä toteutuu kokonaisvaltaisen palvelupaketin avulla, joka sisältää mm. myynti- ja varausprosessin hallinnan sekä kohteen kehittämisen konsultoinnin.
Lomarenkaan ensisijainen asiakas on kuluttaja. Hänelle Lomarengas tarjoaa helpon ja luotettavan matkailutuotteiden ostokanavan erilaisten myyntikanavien kautta.

Alueellisille organisaatioille ja keskusvaraamoille Lomarengas tarjoaa käyttöliittymän, joka sisältää sekä varausjärjestelmän että jakelukanavan.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä tai täytä TIEDOT LOMAKOHTEESTA-lomake TÄÄLLÄ. Asiantuntijamme on sen jälkeen yhteydessä Sinuun ja yhdessä voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö Lomarenkaan kanssa. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!
Lomarengas Oy
0306 502 502
myynti@lomarengas.fi