10 hyvää syytä valita Lomarengas

 Loistavat käyttöasteet

Lomarenkaan online-palvelu on erittäin suosittu tapa varata mökkilomia. Asiakkaat voivat varata mökkiäsi tai lomahuoneistoasi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Lomakohteen etsiminen ja varaaminen on helppoa. Kohteet esitellään lukuisin kuvin ja yksityiskohtaisilla tiedoilla. Monipuoliset hakumahdollisuudet tuovat kaiken tyyppiset kohteet esille. Palvelu toimii suomeksi ja englanniksi ja sitä kehitetään jatkuvasti. Online-palvelun ansiosta mökkien käyttöasteet ovat useimmiten erinomaiset.

Liki 50 vuoden kokemus lomamökkien myynnistä ja markkinoinnista

Lomarenkaalla on vankka kokemus lomamökkien, huviloiden ja huoneistojen vuokraamisesta. Vuonna 1966 toimintansa aloittanut yhtiö on alan markkinajohtaja ja ainut valtakunnallinen toimija. Liki 50 vuoden kokemuksella voimme taata ammattimaiset ja turvalliset palvelut sekä lomakohteiden omistajille että asiakkaille.

Monipuolinen tarjonta

Lomarenkaan tarjonta kattaa Suomen suosituimmat matkailualueet ja –keskukset. Yli 3400 mökin valikoimasta löytyy lomakohteita kaikkialta Suomesta. Jokainen asiakas löytää omansa. Tarjolla on upeita huviloita ja huoneistoja sekä tasokkaita rantamökkejä rantasaunoineen. Luonnon rauhaa hakeville löytyy erämaakämppiä. Monipuolisempaa tarjontaa ei löydy keneltäkään muulta. Tiesitkö, että Lomarengas on Suomen suurin hiihtokeskusmökkien välittäjä?

Valmis asiakaskunta

Lomarenkaan asiakasrekisterissä on yli 70000 kanta-asiakasta. Monet heistä vuokraavat loma-asunnon jopa 2-3 kertaa vuodessa. Lomarenkaan asiakkaat kokeilevat mielellään uusia kohteita ja he kertovat kokemuksistaan ystävilleen ja tuttavilleen. Tutkimme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä. Saatu palaute välitetään mökkien omistajille, jotta he voivat edelleen kehittää omaa palveluaan.

Ei kuluja ellei kauppaa -periaate

Lomarengas ei peri mökin omistajalta mitään ylimääräisiä maksuja. Sopimuksen tekeminen ja Lomarenkaan palveluun liittyminen ei sekään maksa mökinomistajalle mitään. Myyntipalkkio peritään tulospohjaisesti vasta toteutuneesta kaupasta: ei kuluja ellei kauppaa.

Avoimuus

Saat koko ajan luotettavaa tietoa alan kehityksestä sekä Lomarenkaan toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Sekä Lomarenkaan johto että myyntineuvottelijat ja paikalliset edustajat harjoittavat avointa tiedottamista ja vuorovaikutusta mökin omistajien ja muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa.


Kattava markkinointi kotimaassa ja ulkomailla

Lomarengas tekee ammattimaista kansallista ja kansainvälistä markkinointia. Lomakohteita markkinoidaan netissä, TV:ssä, ulkomainoksissa ja printtimediassa. Asiakkaisiin pidetään jatkuvasti yhteyttä kohdistettujen uutiskirjeiden avulla. Lomarengas on aina läsnä kun matkailusta haetaan tietoa ja kun lomapäätöksiä tehdään.

Autamme sinua kehittämään mökkisi laatua

Lomarengas luokittelee kaikki lomakohteensa. Luokitus on Lomarenkaan kehittämä ja se huomioi myös kansainvälisen matkailijan tarpeet. Luokitus antaa asiakkaille luotettavan tavan kohteiden vertailuun. Mökkien omistajat voivat luokituksen avulla kiinnittää huomiota tärkeisiin asioihin ja ottaa ne huomioon jo ennalta silloin kun rakennetaan uusia kohteita tai peruskorjataan vanhoja. Luokitus huomioi mm. sisustukseen ja pihapiiriin liittyviä seikkoja, joihin kohteen omistaja voi vaikuttaa paikan päällä.

Yli 2000 mökkien omistajaa luottaa Lomarenkaaseen

Eri puolilla Suomea jo yli 2000 mökkien omistajaa on Lomarenkaan sopimuskumppaneita ja tärkeitä asiakkaita. Määrä on kasvussa. Vuosittain yli 80.000 matkailijaa viettää yli 600.000 majoitusvuorokautta Lomarenkaan lomakohteissa.

Luotettava tuki mökin omistajalle

Lomarengas hoitaa mökin omistajien puolesta kaiken rahaliikenteen. Saat aina vuokrien tilitykset ajallaan. Ei no show-tapauksia. Mahdolliset luottotappiot jäävät Lomarenkaan huoleksi. Päivystäjät auttavat Sinua ongelmatilanteissa kesäviikonloppuisin ja joinakin talviviikonloppuina. Kielitaitoiset myyntineuvottelijamme auttavat Sinua palvelemaan ulkomaalaisia asiakkaita silloin, kun et itse pärjää vieraalla kielellä.

Kiinnostaako Sinua yhteistyö?

Ota yhteyttä tai täytä TIEDOT LOMAKOHTEESTA-lomake TÄÄLLÄ. Asiantuntijamme on sen jälkeen yhteydessä Sinuun ja yhdessä voimme suunnitella parhaan mahdollisen tavan lomakohteesi markkinoimiseksi Lomarenkaan kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille.

Yhteydenotto ei sido Sinua millään tavalla. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö Lomarenkaan kanssa. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista.

Ota yhteyttä!

Lomarengas Oy
0306 502 502
myynti@lomarengas.fi